| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Πανεπιστημιακά Eστιατόρια

Δημοσίευση: 21-02-2011 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:169
Στο εστιατόριο των φοιτητών: Όταν μπει κάποιος σε ένα από τα τέσσερα εστιατόρια του Πανεπιστημίου Αθηνών δεν θα δει απλώς φοιτητές να τρώνε αλλά παρέες να κάθονται και να γευματίζουν και την κάθε τους μπουκιά να τη συνοδεύουν με συζητήσεις, γέλια, προβληματισμούς, πειράγματα, αστεία. Θα είναι με το δίσκο στα χέρια τους ανάμεσα στα τόσα γεμάτα τραπέζια ψάχνοντας εκείνο που θα τους χωρέσει όλους γιατί είναι μια παρέα και θέλουν να είναι όλοι μαζί. Και δεν θα συναντήσει κανείς μόνο παιδιά που σπουδάζουν μακριά από την οικογένεια τους αλλά και αθηναίους που είτε θέλουν να είναι με τους φίλους τους ή η ώρα για το επόμενο μάθημα πιέζει και δεν τους επιτρέπει να πάνε σπίτι. Έτσι από το να πάρουν κάτι πρόχειρο προτιμούν ένα ολοκληρωμένο γεύμα. Και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση αν έχουν την κάρτα της δωρεάν σίτισης μαζί τους.

Η κάρτα παρέχεται από το Πανεπιστήμιο στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς του φοιτητές, εφόσον το δικαιούνται, ώστε να μπορούν να γευματίζουν δωρεάν στα φοιτητικά εστιατόρια της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου στο κτήριο της Φιλοσοφικής, στην Ιατρική Σχολή στο Γουδί, στο Κέντρο της Αθήνας στην οδό Αραχώβης 44 και στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Προσφέρεται πρωινό, γεύμα και δείπνο όλες τις ημέρες της εβδομάδας από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Ιουνίου εκτός των διακοπών των Χριστουγέννων, του Πάσχα και των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου. Οι ώρες λειτουργίας των εστιατορίων είναι για το γεύμα από τις 12:00 έως τις 16:00 και για το δείπνο από τις 18:00 έως τις 21:00. Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής ξεχάσει ή απλά δεν έχει την κάρτα θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 4,00 ευρώ ημερησίως για τα δύο γεύματα (μεσημέρι-βράδυ), δείχνοντας την φοιτητική του ταυτότητα. Όλοι οι φοιτητές δικαιούνται την κάρτα της δωρεάν σίτισης αρκεί να έχουν μαζί τους μόνο δύο φωτογραφίες ταυτότητας, μία αίτηση από την γραμματεία τους, να μην έχουν διακόψει τις σπουδές τους, να μην τις έχουν ολοκληρώσει ή να μην έχουν συμπληρώσει την ελάχιστη προβλεπόμενη διάρκεια αυτών στη Σχολή ή στο Τμήμα τους, προσαυξανόμενο κατά 2 έτη.

Για πιο λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση της κάρτας οι φοιτητές μπορούν να πηγαίνουν στις γραμματείες των Σχολών και των Τμημάτων όπου φοιτούν ή να επικοινωνήσουν με το Tμήμα Σίτισης που βρίσκεται στον 4ο όροφο της Πανεπιστημιακής Λέσχης, Ιπποκράτους 15.
v
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!