| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat news 194


Δημοσίευση: 01-04-2013 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:194
Ο David Bowie επέστρεψε περίπου μετά από μια δεκαετία με μια νέα δισκογραφική δουλειά, το “Next Day”. Αν και το εξώφυλλό του παραπέμπει στο “Heroes”, μη φοβάστε, το “Next Day” έχει φρέσκο, ροκ ήχο χωρίς να αναμασά τις παλιές δόξες. Πρόκειται δηλαδή για τον comeback δίσκο που σέβεται τόσο τον “παλιό” ακροατή, όσο και τον νέο, χωρίς να καταφεύγει σε φθηνά κόλπα. Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα αν αποφάσιζε να αντιγράψει τον pop ήχο της εποχής. Αν και πολλοί κάνουν λόγο για ένα μεγαλειώδες comeback (βλέπε Independent, ΝΜΕ, Guardian κ.τλ.), ο ίδιος ο Bowie έχει αποφασίσει να μην υποστηρίξει τον δίσκο με συναυλίες, καθώς προτιμά να καταπιαστεί με ηχογραφήσεις στο studio! Όσοι γερασμένοι ροκάδες θέλουν να κάνουν come back καλά θα κάνουν να παραδειγματιστούν από τον Bowie.


Στα ζωντανά μουσικά δρώμενα, τα πράγματα είναι σχετικά ψόφια τον Απρίλιο. Ο Αγγελάκας πάντως παίζει στις 13 και 14 του μηνός στο Fuzz, αλλά ακολουθούν οι Depeche Mode στις 10 Μαΐου στο Terra Vibe.


Σύντομα θα κυκλοφορήσει το “The Canyons”, μια ανεξάρτητη παραγωγή των Paul Schrader και Bret Easton Ellis, τους οποίους μπορεί να έχετε ακουστά από τα Taxi Driver, Raging Bull, American Psycho και Less Than Zero. Μπροστά από τις κάμερες μεγαλουργούν η Lindsay Lohan και ο (πορνοστάρ) James Deen. Το θέμα της ταινίας είναι σχετικά αδιάφορο: σεξουαλικά τρίγωνα, ένας φαινομενικά ισορροπημένος anti-hero πρωταγωνιστής και hipster indie cinema πινελιές... Το ζουμί είναι η παρασκηνιακή “παρακμή”: Μια “σταρ” που παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά, ένας πρώην ελπιδοφόρος σεναριογράφος/σκηνοθέτης να ψάχνει ψύλλους στα άχυρα και έναν άλλον παραγωγό συμβιβασμένο με τη μίζερη προοπτική του μέλλοντος. Για μια ιδέα του τι έγινε κατά την παραγωγή αυτού του έπους, πεταχτείτε μια βόλτα από το http://www.nytimes.com/2013/01/13/magazine/here-is-what-happenswhen-you-cast-lindsay-lohan-in-yourmovie.html Δεν πρόλαβα να γίνω σπόνσορας μέσω του Kickstarter για
την ταινία καθεαυτή, αλλά θα έδινα από το υστέρημα μου για ένα ντοκιμαντέρ πάνω στην ταινία.

 

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!