| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat news 189


Δημοσίευση: 28-02-2013 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:189


● Στο πλαίσιο της πατριδολαγνείας που πουλάει αβέρτα, μαζί με τον Γαϊτάνο συντάσσεται πλέον και ο Νότης ο Σφακιανάκης. Και αν ο πρώτος είχε καημό το ότι οι πειρατές μουσικής του «κλέβουν» τις πωλήσεις, ο έτερος κουλτουροσκυλάς χαλιέται με την αισθητική των μελαμψών κακομοίρηδων στα φανάρια. Όχι άλλο κάρβουνο παρακαλώ...


● Οι sold out συναυλίες των Rolling Stones έχουν βάλει σε σκέψεις το κοινό, αλλά και συναδέλφους τους, αναφορικά με το κόστος των εισιτηρίων. Μια μερίδα θεωρεί δικαιολογημένη την αξία των εισιτηρίων, συνυπολογίζοντας τη διαχρονικότητά τους καθώς και την παρατεταμένη κρίση στον χώρο της δισκογραφίας, Όλο αυτό το σκηνικό περιορίζει, κατά ένα βαθμό, τη δημιουργία νέων fan, αφού κανένας νεαρός δεν θα σκάσει 100, 200 ή 400 ευρώ για να ανακαλύψει ένα συγκρότημα. Όσοι πιστοί, ματσωμένοι πρώην ροκάδες πρώτης και δεύτερης γενιάς, προσέλθετε, οι υπόλοιποι συμβιβαστείτε με καμιά best of συλλογή ή βίντεο στο youtube.


● Ο Chuck Berry, αυτός που εφηύρε το ροκ ντε, σκοπεύει να κάνει δυναμικό come-back στα 86 του χρόνια!Επίσης είναι στις προθέσεις του να κυκλοφορήσει έξι νέα τραγούδια που έγραψε πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια. Από την μια έχω σοβαρούς ενδοιασμούς για το πόσο θα μπορέσει να πείσει με το come-back, από την άλλη βλέπω ότι ο Ozzy Osbourne συνεχίζει να ροκάρει, παρά το γεγονός ότι είναι συνδεδεμένος σε life support όλη την ώρα.
● Η εθνική μας τραγουδιάρα τύπου «Μαντόνα», η Άννα η Βίσση, σε πρόσφατη «συναυλία» έπεσε από ύψοςπάνω σε ντραμς και την πήγανε σε νοσοκομείο (περαστικά της). Μένει να δούμε αν θα φύγει από το πέσιμο ή το χέσιμο. Η πρεμιέρα της “Anastasia εισαγωγής” Έλενας Παπαρίζου και της “Σωσίας Κοκκίνου” ΝατάσσαςΘεοδωρίδου καθυστέρησε, λέει, για “τεχνικούς λόγους” και ο guest star Λε.Πα περιμένει να δει τι θα γίνει. Δεν πάει καλύτερα να σώσει την ΑΕΚάρα καλύτερα;


● Ο Τζέημς Μποντ πλέον δεν είναι σούπερ γκατζετάκιας, πίνει μπίρα αντί για Μαρτίνι κ.ο.κ... Μήπως, λέωμήπως, τελικά ο “Τζέημς Μποντ” είναι κωδικός-όνομα (μαζί με το “007”); Έτσι θα είχαμε μια καλή εξήγηση του γιατί αλλάζει δραματικά ο χαρακτήρας και η εμφάνισή του στις 20τόσο περιπέτειές του. Άμα κανείς από Χόλυγουντ μεριά θέλει κι άλλες τέτοιες ωραίες ιδέες, ας επικοινωνήσει.

 

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!