| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat news 191


Δημοσίευση: 18-01-2013 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:191
Η μεγάλη κινηματογραφική κυκλοφορία για αυτήν τη γιορτινή σεζόν είναι αναμφίβολα η μεταφορά του Χόμπιτ, του prequel της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Εάν θέλετε άλλο ένα πολύωρο έπος με θέμα το περπάτημα, προτιμήστε την 3D εκδοχή για maximum απόλαυση.

Έχει ήδη πέσει μήνυση στην Asylum, μια εταιρεία παραγωγής η οποία ειδικεύεται σε low budget αντιγραφές μεγάλων blockbuster (ενδεικτικοί τίτλοι ταινιών τους: “Transmorphers”, “The Da Vinci Treasure” και “Sunday School Musical”). Δυστυχώς τα ασφαλιστικά μέτρα έχουν προσωρινό χαρακτήρα, οπότε η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τις κινηματογραφικές “μαϊμούδες” που έχουν ξεκάθαρο στόχο να κοροϊδέψουν συνταξιούχους και μεθυσμένους.

Το μουσικό event της χρονιάς ήταν το “reunion” των Nirvana με τον Paul McCartney να αντικαθιστά τον Kurt Cobain, σε φιλανθρωπική συναυλία στη Νέα Υόρκη για τους πληγέντες του τυφώνα Sandy. Μην φανταστείτε όμως, έπαιξαν μονάχα ένα νέο κομμάτι, το οποίο προσπαθούσε να προσεγγίσει την αντίληψη του “σκαθαριού” για τo grunge. Αφού τέλειωσε το κομμάτι, οι Dave Grohl και Krist Novoselic έφυγαν και ο McCartney συνέχισε να παίζει επιτυχίες των Wings. Ίσως να είναι και το μεγαλύτερο δούλεμα όλων των εποχών! Σύμφωνοι, η ιδέα του Paul να τραγουδάει το Rape Me ή το Smells Like Teen Spirit είναι σουρεαλιστική από μόνη της, αλλά είμαι σίγουρος ότι ακόμα και εάν έπαιζαν κομμάτια του Βρετανικού prog rock συγκροτήματος με το ίδιο όνομα, ο κόσμος θα το εκτιμούσε περισσότερο.

Εδώ βέβαια η Lady Gaga έκανε guest φωνητικά στους Rolling Stones. Μόνο το γεγονός ότι δεν έφυγε ούτε ένα πλαστικό ποτήρι ακριβής, νερωμένης, ζεστής μπίρας προς τη μεριά της, έστω ένας αναπτήρας με κάνει να απογοητεύομαι για τη σύγχρονη ροκ νεολαία, αλλά και να φοβάμαι ότι οι Μάγια μπορεί να είχαν δίκιο, έστω και λίγο καθυστερημένα.

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!