| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat news 190

Δημοσίευση: 01-12-2012 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:190
Ο συναυλιακός Δεκέμβριος ξεκινάει ζεστά, με Calexico και Μωρά Στη Φωτιά σε Fuzz και Kύτταρο αντίστοιχα. Ακολουθούν hip hop καταστάσεις με Dead Prez στο Gagarin στις 12 Δεκεμβρίου και το δυνατό 10ο Thessaloniki Hip Hop Festival στις 15 Δεκεμβρίου στο Block 33, ενώ για τους λάτρεις της επικής βρομιάς, οι Brujeria θα κατεδαφίσουν το Αν στις 22 Δεκεμβρίου, αν βέβαια δεν επιβεβαιωθεί το τρολάρισμα των Μάγια. Το σουρεαλιστικό 2012 κλείνει με τους σουρεαλιστικούς Lost Bodies στις 29 Δεκεμβρίου στο Six Dogs.

 

Τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές, αρχίζουν και τα παζάρια δίσκων. Εάν ψάχνετε κατιτίς ξεχωριστό, εκτός από διαδικτυακά (βλ. Ebay), μπορείτε να περάσετε και μια βόλτα από τα παζάρια δίσκων που θα γίνουν στο Gagarin την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο Αν. Με λίγη υπομονή (και παζάρεμα), όλο και κάποιο “θησαυρό” θα βρείτε.

 

Ο Λούκας μοσχοπούλησε την Lucasarts στην Disney και προβλέπεται να βγαίνει μια νέα ταινία Star Wars κάθε δυο χρόνια, αρχής γενομένης το 2015! Ευχάριστα νέα, ειδικά για τους μεγάλους φαν/επικριτές του Λούκας, οι οποίοι δυσανασχέτησαν (για να το πούμε διπλωματικά) με την prequel τριλογία. Αν κρίνει κανείς από τις πρόσφατες ταινίες υπερηρώων της Marvel (δηλαδή Spider-man, Avengers κτλ), την οποία επίσης αγόρασε η Disney, οι απανταχού φαν των Jedi και Sith δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η θετική τοποθέτηση του Χάρισον Φορντ στο να ξαναπιλοτάρει το Millenium Falcon. Εδώ άλλωστε τα κατάφερε, έστω κουτσά-στραβά, να «βγάλει» νέο Indiana Jones. Μένει μόνο να δούμε πόσοι άλλοι «παλιοί» θα επανεμφανιστούν και ποια από τις πάμπολλες ιστορίες του expanded universe θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη η παρέα το Μίκυ Μάους.

 

 

Αν μπορεί να μαζέψει κανείς την Τόνια Σωτηροπούλου γιατί κάνει λες και έπαιξε δίπλα στον Πατσίνο στον «Νονό». Έλεος, κοπέλα μου, έκανες την νέα ξεπέτα του Ντάνιελ Κραιγκ, αυτού που έπαιξε στο… μεγάλο «Cowboys vs. Aliens».

 

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!