| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat news 188


Δημοσίευση: 02-10-2012 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:188
Veni, vidi και vici για τους Red Hot Chili Peppers, η συναυλία των οποίων δύσκολα θα ξεπεραστεί για αρκετό καιρό. Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, βέβαια δεν έλειπαν οι παραφωνίες και άλλα τραγικά ευτράπελα. Είδαμε και αποείδαμε τους εγχώριους «αστέρες» να παρελαύνουν καμαρωτοί-καμαρωτοί μπροστά από τις κάμερες με αυτό το μπλαζέ ύφος της“ε, να μην στηρίξουμε τα παιδιά αφού ήρθαν μέχρι εδώ;” Είδαμε ένα σωρό φάτσες να περιφέρονται με t-shirts κατευθείαν από το (πανάκριβο)merch stand (κανόνας συναυλιακής συμπεριφοράς #1: ποτέ δεν φοράς μπλούζα των headliner). Δικαίωση για όλους τους αμετανόητους ροκάδες που σέβονται τον εαυτό τους.

 

Οι παραφωνίες δεν περιορίστηκαν μόνο κάτω από τη σκηνή, αλλά και πάνω. Το σχετικά μικρό σετ (για τα δεδομένα μιας μπάντας σε παγκόσμια περιοδεία) άφησε κάπως ανικανοποίητους τόσο τους φανατικούς οπαδούς τους, όσο και τους τρέντηδες που τους μάθανε μέσα από τα charts. Το μεγαλύτερο ατόπημα για μένα πάντως ήταν τα λόγια «συμπαράστασης» που συχνά ξεπερνάει τα όρια της γραφικότητας. Ωραία η αλληλεγγύη παιδιά, αλλά όταν το εισιτήριο είναι πενηντάρικο και πάνω, με extra VIP packages και τα ρέστα, ο καλώς εννοούμενος οίκτος τους πλησίαζε τα όρια της κοροϊδίας. Συμπέρασμα: less talk, more rock.

 

Ο «Προμηθέας» του Ridley Scott, παρά τις όποιες αμφιβολίες που εκφράστηκαν σε φόρα του διαδικτύου, απλά τα σπάει, τόσο στη θεωρία, όσο και στην πράξη. Η ταινία του είναι ένα prequel, κατά έναν τρόπο, της σειράς Alien, εστιάζοντας στις «οντολογικές ανησυχίες» που ανέπτυξε στην πρώτη ταινία το 1979, προτού καταντήσει να διαμορφωθεί σε παρωχημένο action. Όσοι το χάσατε στη μεγάλη οθόνη, τσεκάρετε το DVD, αξίζει με το παραπάνω. Ξέρετε πολλούς που μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους μετά από ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα; Ίσως ο πιο αγαπητός Αυστριακός πολιτικός ever, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη με τα «Expendables 2» και «The Last Stand». Ξέρετε τι λένε, «μαλλί βαμβάκι... action scenes φαρμάκι»! Τα πρώτα αυτά δείγματα είναι αρκετά θετικά, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία την (όποια) επόμενη συνεργασία του με τον James Cameron.

 

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!