| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat_news 182


Δημοσίευση: 10-02-2012 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:182
Οι The Fall, ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της βρετανικής post-punk σκηνής, θα παίξουν στο Gagarin 205 στις 10 Φεβρουαρίου. Η επίσκεψη του Mark E. Smith και της παρέας του γίνεται στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του τελευταίου δίσκου τους “Ersatz GB”. Μπορεί αυτός ο δίσκος να δίχασε κριτές και οπαδούς αντίστοιχα, αλλά δεν άφησε κανέναν αδιάφορο. Με μια τόσο πλούσια και εκλεκτική δισκογραφία πάντως, δύσκολα θα απογοητεύσουν επί σκηνής. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι The Mongrelettes, ένα σχετικά νέο σχήμα της εγχώριας garage σκηνής ενώ ο indictos από την Θεσσαλονίκη θα παίξει ένα ιδιαίτερο DJ set.


Όσοι αγαπάτε το αυθεντικό hip hop, δεν θα θέλετε να χάσετε τους Jedi Mind Tricks στο «Κύτταρο» στις 2 Μαρτίου. O Jus Allah επέστρεψε στο σχήμα και πλέον με τον Vinnie Paz αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα αυτή τη στιγμή. Στο παρελθόν οι Jedi Mind Tricks έχουν συνεργαστεί με μερικά από τα σπουδαιότερα ονόματα του χώρου, από τον GZA και Kool G Rap μέχρι τον Ill Bill και τον Immortal Technique. Με λίγα λόγια μιλάμε για ένα «σιγουράκι».

Ένα από τα πολλά θετικά του επερχόμενου (;) τέλους του κόσμου, είναι ότι θα γλιτώσουμε από μελλοντικές χριστουγεννιάτικες «κωμωδίες» με πρωταγωνιστές παρηκμασμένους ή κατεστραμμένους ηθοποιούς (βλ. Tim Allen, Meg Ryan κτλ), δουλειά των επόμενων ταλέντων. Για να μην κουραζόμαστε, η καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία ever είναι το «Die Hard» (διαδραματίζεται παραμονή Χριστουγέννων). Έχει τα πάντα που αρμόζουν στο πνεύμα των καιρών: μεγάλες εκρήξεις, αξιομνημόνευτες ατάκες, πλοκή που μπάζει σαν σήτα σε υποβρύχιο. Όλα τα λεφτά λέμε και δεν σηκώνω κουβέντα!

Εκεί που νομίζαμε ότι στο Hollywood χάσανε εντελώς την μπάλα με την κινηματογραφική μεταφορά του επιτραπέζιου παιχνιδιού «Ναυμαχία» με τον Liam Neeson, ήρθε και η είδηση ότι έρχεται και ταινία βασισμένη στο βιντεοπαιχνίδι Angry Birds. Ένα βιντεοπαιχνίδι του οποίου το όλο concept είναι να πετάς με σφεντόνα πολύχρωμα κοτσύφια και παπαγάλους σε κάτι μετέωρες κατασκευές. Εδώ δεν απέτυχαν και χάσανε λεφτά στη μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών με πλοκή και χαρακτήρες όπως το Street Fighter ή το Super Mario, μυαλό δεν βάλανε; Να περιμένουμε και μεταφορά του Tetris (με κανέναν Sean Connery ή Al Pacino;) για το 2013, ή θα έχει βαρέσει κανόνι το Hollywood;

 

beat news
J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!