| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Music Freaks

Της Π. Μητσάκου

Δημοσίευση: 12-10-2011 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:178
Ενώ φιλόλογοι αναλύουν την ετυμολογία του φθινοπώρου ως μια φθίνουσα πορεία της φύσης εν γένει, η καλλιτεχνική μουσική σκηνή είναι πάντα εδώ για να μας δίνει μια γερή δόση οργασμικής δημιουργίας…
Με νέο EP album που κυκλοφόρησε με την ονομασία Earth Division στις 12/9 οι Σκοτσέζοι Θεοί της post-rock, Mogwai, δίνουν ραντεβού με την Ελλάδα στο Fuzz Club της Αθήνας στις 21/10 και στο Block 33 της Θεσσαλονίκης στις 22/10. Τη σκηνή θα ανοίξουν οι Άψογοι (με Α κεφαλαίο!) Kwoon, οι οποίοι θα συμβάλουν στο να μας μείνει η βραδιά πιο αξέχαστη κι από αξέχαστη!
Για τους λάτρεις της Bjork, αν πάθατε κατάθλιψη που εξαντλήθηκαν εν μιά νυκτί τα εισιτήρια του φεστιβάλ στο Manchester, όπου προώθησε το νέο album της, έχουμε σπουδαία νέα: Το Biophilia βγαίνει στις 11/10!
Αν πάλι προτιμάτε..(τα ρα τα ταααα) Tom Waits, τότε 25/10 να βρίσκεστε σε κάποιο δισκοπωλείο για το Bad As Me. Κι ενώ είστε εκεί, ρίξτε και ματιά στο Mirror Mirror από The Irrepressibles, γιατί φαίνεται υπερ-ενδιαφέρον. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Waterboys. Οι Βρετανοί, με τον Mike Scott «επικεφαλής» συνεχίζουν να αφιερώνουν τη μουσική τους στην κέλτικη και τη βρετανική παράδοση. Ο νέος τους δίσκος ονομάζεται An Appointment With Mr.Yeats και αφορά μελοποίηση στίχων του μεγάλου Ιρλανδού ποιητή και θεατρικού συγγραφέα W.B.Yeats.


Without music life would be a mistake-Friedrich Wilhelm Nietzsche
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!