| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat_news 175


Δημοσίευση: 04-05-2011 - Στήλη: ΝΕΟΛΑΙΑ - Φύλλο:175
Ανακοινώθηκε το line-up για το φετινό Rock Wave το οποίο θα γίνει 1 με 3 Ιουνίου και η αλήθεια είναι ότι εκτός από την τιμή του εισιτηρίου (μόλις 65 ευρώ το τριήμερο), είναι μια μικρή απογοήτευση. Όσοι μπείτε στον κόπο για μια βόλτα μέχρι την Μαλακάσα, θα δείτε Editors, Cake, Stranglers, Αγγελάκα, Lost Bodies, Gogol Bordello, Kyuss και Therapy, μεταξύ άλλων.

 

Οι House of Pain κάνουν κάποιο reunion tour και θα έρθουν και από τα μέρη μας στις 21 Ιουνίου! Όσοι θυμούνται το «Jump Around», είναι ήδη εκεί. Για το support δεν έχει γίνει κουβέντα, αλλά άμα υπάρχει θεός, τότε θα επανενωθούν οι Terror X Crew, αποκλειστικά για αυτό το live.

 

Οι Πυξ Λαξ συνεχίζουν τις συναυλίες και προσωπικά αρχίζει να με κουράζει. Ωραία, κάνατε την tribute περιοδεία για τον Μάνο Ξυδούς, αλλά τι το ξευτιλίζετε συνεχίζοντας; Δεν βλέπετε πόσο ασόβαροι έγιναν οι Queen με τις συνεχόμενες περιοδείες με stand-in τραγουδιστές;

 

Foo Fighters πρέπει να είναι οι Queen του σήμερα. Το alternative arena rock του τελευταίου δίσκου τους φαίνεται να έχει όλα τα προσόντα που το κάνει αγαπητό σε όλο τον κόσμο, από τους «αμετανόητους» ροκάδες, μέχρι και τους «ψαγμένους» σκυλάδες. Πληροφορίες που θέλουν τον Kurt Cobain να γυρνάει στον τάφο του είναι ανεπιβεβαίωτες.

 

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, θα έρθουν οι Asia Dub Foundation για μια συναυλία στο Gagarin στις 13 Μαΐου. Παρά τη γενικότερη ανακατωσούρα των πολλών αλλαγών στη σύνθεσή τους τελευταίως, παραμένουν μοναδικοί ως προς την μείξη των ήχων και πιστοί στο επίπεδο που έχουν θέση.

 

Διαλύθηκαν και επίσημα οι Rx Bandits μετά από 16 χρόνια παρουσίας, οι οποίοι ξεκίνησαν σαν μια ska/pop μπάντα της σειράς, προτού το γυρίσουν σε μια πιο dub/reggae φάση και εν τέλει στην progressive post-rock βλακεία που τους έδερνε στους τελευταίους δυο δίσκους.

 

Οι Police μπορεί να μην υπάρχουν γιατί ο Sting προτιμά να κάνει yoga και να τρώει ρίζες όλη μέρα, αλλά ο drummer τους Stewart Copeland συνεχίζει να τα «σπάει». Πρόσφατα ανέβασε μια όπερα βασισμένη στο ποίημα «The Tell-Tale Heart» του Edgar Alan Poe, την οποία μελοποίησε ο ίδιος. Αμέσως μετά την όπερά του, είχε σειρά μια όπερα του Terry Jones των Monty Pythons. Όχι άσχημα, ε;

 

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!