| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat_news 174


Δημοσίευση: 05-04-2011 - Φύλλο:174


  • Ο Απρίλιος πρέπει να είναι ο μήνας του πανηγυρτζή μεταλλά. Στις 4 του μηνός θα δούμε τους Cradle of Filth στο Fuzz και στις 16 Απριλίου τους Children of Bodom στο Gagarin. Φορέστε μαύρα, βρείτε μακριά περούκα, στολιστείτε με πεντάλφες και ετοιμαστείτε για επική μπιροποσία και (αναπάντητες) κλήσεις στον Βελζεβούλ, Κθούλου ή Μπάφομετ, αναλόγως πώς την “βλέπετε”.

 

  • Η Lady Gaga προσφάτως έβγαλε κάτι ακουστικά με την “υπογραφή” της, τα οποία κοστίζουν γύρω στα 100 ευρώ. Ναι, καλά διαβάσατε 100 ευρώ για ένα ζευγάρι ακουστικά “ψείρες” τα οποία το πιθανότερα εντός 6 μηνών θα αχρηστευτούν. Άιντε τα καλά προβατάκια να μας πούνε τώρα και πόσο αξίζει το δήθεν πρωτοποριακό design τους...

 

  • Ανακοινώθηκε το line-up για το Sonisphere φέτος τον Ιούνιο και δεν απογοητεύει (πολύ). Πρώτο όνομα στη μαρκίζα οι Iron Maiden στο 567ο ταξίδι τους από τα μέρη μας, εν συνεχεία Slipknot για τους πιτσιρίκους που δεν έμαθαν ότι το nu metal πέθανε το 2003, Mastodon για τους “ψαγμένους” και μετά... το χάος (Gojira και Virus). Πάντως πώς μπορούν και βαφτίζουν “φεστιβάλ” μια συναυλία με  5-6 μπάντες είναι μυστήριο.

 

  • Κρίμα η μεγάλη καταστροφή στην Ιαπωνία με τον σεισμό, αλλά πιο πολύ από την πιθανή διαρροή πυρηνικών φοβάμαι το benefit album αλά Live Aid που ενδεχομένως να βγει ώστε να αναβιώσουν οι καριέρες τίποτα καμμένων. Δώστε λοιπόν ό,τι μπορείτε για να σώσουμε την Ιαπωνία πριν μας πάρουν τα αυτιά τίποτα Milli Vanilli ή Status Quo και φουντάρουμε όλοι από την Ακρόπολη.

 

  • Oι Alice Cooper και Tom Waits, μεταξύ άλλων, μπήκαν φέτος στο Rock N Roll Hall of Fame. Συγγνώμη, αλλά μια τέτοια “τιμή” και ένα τέτοιο institution δεν είναι αντίθετα ως προς το πνεύμα του rock n roll; Καλά κάνουν οι Sex Pistols και τους σνομπάρουν και ας το έχει ξεφτυλίσει ο John Lydon με τις διαφημίσεις για βούτυρο στην Βρετανική τηλεόραση...

 

  • Κάτι πήρε το αυτί μου για νέο δίσκο από τους P.I.L., το ποστ-πανκ/ρέγκε/ό,τι να ναι συγκρότημα του Lydon όταν διαλύθηκαν οι Sex Pistols. Όσο μεγάλος φαν και να είναι κάποιος, αυτές οι επανενώσεις που γίνονται μετά από δεκαετία και βάλε, ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να σπιλώνουν ό,τι όνομα είχαν φτιάξει την πρώτη φορά.

 

  • Ο Plan B, τον οποίο οι περισσότεροι θα γνωρίζουν για τον soul δίσκο του “The Defamation Of Strickland Banks” και το hitάκι “She Said” έφυγε από την πολυεθνική δισκογραφική του, για να επιστρέψει στον παλιό, καλό, γνώριμο grime/hip hop ήχο και στίχο του που κάνει τους ΖΝ να φαίνονται γραφικοί σαν τους Παπαροκάδες. Εύγε και πάλι εύγε!

 

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!