| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές

Δημοσίευση: 09-03-2012 - Στήλη: ΡΕΠΟΡΤΑΖ - Φύλλο:183


Μια αξιέπαινη προσπάθεια κοινωνικής παρέμβασης στην κρίση που περνάει η χώρα και στήριξης των οικογενειών που έχουν ανάγκη κάνουν φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Ομάδα φοιτητών του συλλόγου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ιδρύματος αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σχολείων της Αθήνας, οι γονείς των οποίων δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σε ανάγκες πρόσθετης διδακτικής στήριξης των παιδιών τους.
Οι φοιτητές του συλλόγου των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών αποφάσισαν να αναζητήσουν μεθόδους παρέμβασης στην κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα και παροχής βοήθειας προς τους πολίτες που υφίστανται τις μεγαλύτερες συνέπειες.
Η Γενική Συνέλευση των φοιτητών αποφάσισε τελικά να βοηθήσει τους μαθητές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα φροντιστήριά τους. Είκοσι φοιτητές των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών προσφέρουν πλέον μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου που δεν μπορούν να πληρώσουν φροντιστήριο. Όπως ανέφερε τις προηγούμενες ημέρες ο ηλεκτρονικός και ο έντυπος τύπος, αντίστοιχες κινήσεις ετοιμάζονται ήδη από Χημικούς Μηχανικούς και τη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών.Περίπου δέκα μαθητές έχουν ξεκινήσει να παρακολουθούν τα μαθήματα, ενώ τα αιτήματα αυξάνονται διαρκώς. Τα μαθήματα γίνονται σε αίθουσες που άτυπα παραχωρούνται στη σχολή τους, αλλά είναι πιθανόν να φιλοξενηθούν και στο κτήριο του 3ου και του 7ου Λυκείου Ζωγράφου, με τους καθηγητές του οποίου και έχει γίνει σχετική συζήτηση.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!