| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Τύπος 184

Δημοσίευση: 19-04-2012 - Στήλη: ΤΥΠΟΣ - Φύλλο:184
«Παραιτήθηκε η επιτροπή εκλογών του Πανεπιστημίου Κρήτης» έγραψε το «΄Εθνος» σχετικά με τα τεκταινόμενα στα πανεπιστήμια τις ημέρες των εκλογών. «Επιστολή παραίτησής τους από την οργανωτική επιτροπή για τις εκλογές του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης, έστειλαν τα μέλη της προς τον υπουργό Παιδείας, Γιώργο Μπαμπινιώτη, την οποία κοινοποίησαν και προς τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Ευρ. Στεφάνου» αναφέρει η εφημερίδα. «Οι καθηγητές αναφέρονται στις συνθήκες κάτω από τις οποίες κλήθηκαν να εκτελέσουν το έργο της διεξαγωγής των εκλογών στα νέα Συμβούλια Διοίκησης. Κάνουν λόγο για παρεμπόδιση των εκλογών από ομάδες φοιτητών, ενώ καταγγέλλουν ότι συχνά στην παρεμπόδιση, εκτός από τους φοιτητές, συμμετείχαν και ορισμένοι καθηγητές του ιδρύματος», συνεχίζει το σχετικό ρεπορτάζ. «Επιστολή - διαμαρτυρία για τις αναβολές των εκλογών στο Α.Π.Θ.» γράφει σε άλλο ρεπορτάζ.

 

«Α.Π.Θ.: Η τρίτη αναβολή οδήγησε σε παραίτηση την Οργανωτική Επιτροπή» έγραψε η «Αυγή». «Μειονότητες ματαίωσαν τις εκλογές σε δύο Α.Ε.Ι.» ανέφερε η «Καθημερινή».

 

«Ο νόμος θα εφαρμοστεί με νέο ‘διάλογο’» έγραψε σχετικά ο «Ριζοσπάστης».

 

«Συνάντηση του υπουργού Παιδείας Γ.Μπαμπινιώτη με τους πρυτάνεις. Επί τάπητος η εφαρμογή του νόμου» ήταν ο τίτλος σχετικού ρεπορτάζ των «Νέων». «Οι πρυτάνεις ζητούν επανεκκίνηση του διαλόγου για τις θεσμικές αλλαγές στα Α.Ε.Ι. και ο κ. Μπαμπινιώτης θα επιχειρήσει να βρει μια λύση για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στα πανεπιστημιακά ιδρύματα σε σχέση με τον νόμο για τα Α.Ε.Ι.» αναφέρει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα.

 

«Γ. Μπαμπινιώτης: Να σεβαστούμε τον νέο Νόμο για τα Πανεπιστήμια» τιτλοφορείται το σχετικό ρεπορτάζ το Βήμαonline.

 

«Βραχνάς τα οικονομικά για Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι.» τιτλοφορείται ρεπορτάζ του «Έθνους». Σε αναβρασμό βρίσκονται πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αλλά και λόγω των δυσκολιών που τους έχει προκαλέσει ο νέος νόμος για τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα, θέματα τα οποία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της Συνόδου των πρυτάνεων και των προέδρων Τ.Ε.Ι. που έγιναν σε Ιωάννινα και Αθήνα αντίστοιχα» αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

 

Πρυτάνεις Α.Ε.Ι.: Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο» ανέφερε το Βήμαonline. «Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια για χάσιμο χρόνου» αναφέρουν στο ομόφωνο ψήφισμα που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωση της 69ης Συνόδου τους οι πρυτάνεις των Α.Ε.Ι. της χώρας», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!