| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Τύπος 183

Δημοσίευση: 09-03-2012 - Στήλη: ΤΥΠΟΣ - Φύλλο:183
«Ευθύνες στις πρυτανικές αρχές καταλογίζει η υπουργός Παιδείας για την κατάληψη της Νομικής» έγραψαν τα «Νέα». Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η εφημερίδα, «Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η υπουργός κατηγόρησε τον πρύτανη Αθηνών ότι έκανε συμφωνία και έδωσε τη Νομική από την Πέμπτη μέχρι τη Δευτέρα».

 

«Διαψεύδει ο πρύτανης ότι έκανε συμφωνία με τους καταλη ψίες» έγραψε για το ίδιο θέμα το Βήμαonline.

 

«Συντονισμένα πυρά κατά πρυτάνεων για την επιβολή του νόμου» έγραψε σχετικά η «Αυγή». « Έκτακτη σύνοδο πραγματοποιούν τη Δευτέρα οι πρυτάνεις προκειμένου να συμφωνήσουν κοινή γραμμή αντιμετώπισης της εκτροπής που επιχειρείται στα πανεπιστήμια λόγω της επιμονής της κυβέρνησης να κάνει εκλογές για συμβούλια διοίκησης ακόμη και με τη συνδρομή... εισαγγελέα» αναφέρει η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της.

 

«Δεν έγιναν οι εκλογές του νέου αντιδραστικού νόμου» ήταν ο τίτλος του «Ριζοσπάστη» σε ρεπορτάζ σχετικά με τις εκλογές στα Α.Ε.Ι. «Ματαίωσαν τις εκλογές σε τέσσερα πανεπιστήμια» ήταν ο τίτλος του ρεπορτάζ των «Νέων».

 

«Οδηγίες για διάλυση των εκλογών» έγραψε το « Έθνος». Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας
αναφέρεται ότι «Κείμενο που υπογράφει ο πρόεδρος του Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλεί να στηθεί μπλόκο στις σημερινές εκλογές συμβουλίων πολλών πανεπιστημίων. Πρόταση και για μεταφορά φοιτητικών ενισχύσεων όπου χρειαστεί».

 

«Άντάρτικο στα Α.Ε.Ι. για τις εκλογές» ήταν η εκτίμηση της «Ημερησίας».


«Κάλπες σε 3 πανεπιστήμια εν μέσω αντιδράσεων» ήταν ο τίτλος σχετικού ρεπορτάζ της
«Καθημερινής».

 

«Εκλογές για το Συμβούλιο Ιδρύματος (Σ.Ι.) σε τελικά τρία, αντίτων τεσσάρων όπως είχε αρχικά προγραμματισθεί, πανεπιστήμια θα γίνουν σήμερα. Ουσιαστικά βέβαια, θα πρόκειται για... απόπειρα διενέργειας των εκλογών. Και αυτό διότι πανεπιστημιακοί και φοιτητές, που αντιδρούν στον νόμο, έχουν καταστρώσει σχέδιο για να ματαιώσουν τις εκλογές, οργανώνοντας ακόμη και μεταφορά «οπαδών» στα τρία Ιδρύματα» αναφέρει η
εφημερίδα.

 

«Αναταραχή στα πανεπιστήμια ενόψει εκλογών» έγραψε σχετικά ο «Αγγελιοφόρος».

 

«Συρράξεις στα πανεπιστήμια» έγραψε το «΄Εθνος». «Φοιτητές που είχαν καταλάβει από προχθές τη Νομική Σχολή στη Θεσσαλονίκη, εμπόδισαν την πραγματοποίηση της διαδικασίας. Στη Λάρισα τη ματαίωση ανέλαβαν φοιτητές του Ε.Μ.Π. που μετακινήθηκαν από την Αθήνα» αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!