| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
ΤΥΠΟΣ 178

Δημοσίευση: 08-12-2011 - Στήλη: ΤΥΠΟΣ - Φύλλο:180


Οι αλλαγές στην κυβέρνηση, η «είσοδος» του κ. Κ. Αρβανιτόπουλου στο υπουργείο Παιδείας, αλλά και η πρώτη του συνάντηση με τους εκπροσώπους της Συνόδου πρυτάνεων καλύφθηκαν εκτενώς, τόσο από τις ημερήσιες εφημερίδες, όσο και από τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας.

 

«SOS για τις λειτουργικές δαπάνες των Α.Ε.Ι.» τιτλοφορεί το ρεπορτάζ για τη συνάντηση Αρβανιτόπουλου-πρυτάνεων το «Εθνος». «Αύξηση της χρηματοδότησης
προκειμένου να καλύψουν τις λειτουργικές δαπάνες των Α.Ε.Ι. ζήτησαν οι πρυτάνεις
χτες από τον νέο αναπληρωτή υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, στην πρώτη συνάντηση που είχαν μαζί του» αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Προειδοποιήσεις πρυτάνεων για κλείσιμο πανεπιστημίων λόγω υποχρηματοδότησης» έγραψαν τα «Νέα».

«Συνάντηση Κων. Αρβανιτόπουλου με πρυτάνεις» τιτλοφορείται το ρεπορτάζ της «Καθημερινής». «Με φάκελο γεμάτο από τα προβλήματα των πανεπιστημίων έφτασαν χθες στην πρώτη τους συνάντηση με τον νέο αναπληρωτή υπουργό Παιδείας κ.Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο οι εκπρόσωποι της Συνόδου Πρυτάνεων. Τα οξύτατα οικονομικά προβλήματα δοκιμάζουν τις αντοχές των Α.Ε.Ι., με ορισμένους πρυτάνεις να μιλούν ακόμη και για αναστολή στη λειτουργία τους» αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«SOS πρυτάνεων: Την τρίτη δόση ή χρεωκοπούμε» έγραψε η «Αυγή». Ο «Ριζοσπάστης» δημοσίευσε σχετικό ρεπορτάζ με τον τίτλο « Έθιμοτυπική συνάντηση»

«Η υπουργός Α. Διαμαντοπούλου και ο αναπληρωτής υπουργός Κ. Αρβανιτόπουλος υποστήριξαν πως πρέπει να υπάρξει ευρύτερη εθνική συνεννόηση στα ζητήματα της Παιδείας, με πρώτο στόχο το νέο σύστημα πρόσβασης στα Α.Ε.Ι.» ανέφερε σε άλλο σχετικό ρεπορτάζ του το «Έθνος».

«Κλίμα συναίνεσης για τις αλλαγές στα πανεπιστήμια» έγραψε σχετικά η «Ημερησία».

«Μπροστά στο στοίχημα της εφαρμογής του νέου νόμου στα Α.Ε.Ι. βρίσκεται ο νέος αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο οποίος ανέλαβε τη διαχείριση των καυτών ζητημάτων που αφορούν στην ανώτατη εκπαίδευση, αλλά και τη Διά Βίου Μάθηση» γράφει η εφημερίδα.

«Τα Α.Ε.Ι. αναλαμβάνει ο νέος αναπληρωτής υπουρ γός Παιδείας» ανέφερε το «Βήμα online»

«Το υπ. Παιδείας ορίζει επιτροπές, τα Πανεπιστήμια αρνούνται τη διαδικασία» έγραψε τις προηγούμενες ημέρες η «Ελευθεροτυπία»

«Ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το Πανεπιστήμιο» έγραψε το «Εθνος» για την εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κατά του νέου Νόμου Πλαισίου.

«Αλυσίδα γύρω από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σχημάτισαν χθες εργαζόμενοι του ιδρύματος, θέλοντας να δηλώσουν με αυτήν τη συμβολική κίνηση την απόφασή τους να υπερασπιστούν το δημόσιο πανεπιστήμιο και το μέλλον των φοιτητών τους» αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!