| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Σημειώσεις - 195

Του ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 30-04-2013 - Φύλλο:195
Φοιτητικές εκλογές
Υποτονικό κλίμα, μικρή μείωση της ήδη χαμηλής συμμετοχής, χωριστά ―όπως πάντα― αποτελέσματα και πολλές αφίσες! Δυστυχώς, και οι φετινές φοιτητικές εκλογές δεν φάνηκε να συγκινούν μεγάλη μερίδα των φοιτητών. Ωστόσο, η καλύτερη απάντηση δίνεται πάντα μέσα από τη συμμετοχή… Κι η αποχή, όμως, στέλνει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες!

Παρακαλώ, αναμείνατε…
Διαμαρτύρεται –και δικαίως- η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας καθηγητών ΑΕΙ που δεν έχει συναντήσει ακόμη τον υπουργό Παιδείας. «Σχετικά με τις συναντήσεις που έχει επιδιώξει η Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π. με τα υπουργεία, δυστυχώς δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη η σημαντικότερη, δηλαδή αυτή με τον υπουργό Παιδείας, καθώς ο υπουργός δεν έχει ανταποκριθεί στο σχετικό αίτημα για συνάντηση που έχει κατατεθεί από τις 3 Ομοσπονδίες του χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της.

Πρωτιές
Η πρωτιά φοιτητών της Νομικής Σχολής, αυτήν τη φορά στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμό Εικονικής Δίκης Ρωμαϊκού Δικαίου στην Οξφόρδη, αναδεικνύει ουσιαστικά το Δημόσιο Πανεπιστήμιο που όλοι ξέρουμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ, αγωνίζεται και αποτελεί τον κανόνα σε κάθε Σχολή μας. Το γνωρίζουμε όλοι, το αναγνωρίζει και η κοινωνία.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!