| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Σημειώσεις 177

Του ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ

Δημοσίευση: 07-07-2011 - Στήλη: ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ - Φύλλο:177


Πανάρετος 1: «φεύγω χωρίς πικρία»
Τελικά ο υφυπουργός Παιδείας κ. Γ. Πανάρετος, αποχώρησε από την κυβέρνηση. Κάτι που άλλωστε ήταν αναμενόμενο από καιρό.  «Δεν αισθάνομαι καμία πικρία ή ενόχληση για τη μη συμμετοχή μου στην κυβέρνηση» δήλωσε σε ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι «αποχωρεί» από το υπουργείο Παιδείας.
«Aνα πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της θητείας μου ήμουν απόλυτα χαρούμενος να επιστρέψω στην ζωή μου ως απλός πολίτης, μία ζωή που με γέμιζε. Αλλωστε, δεν επεδίωξα την συμμετοχή μου αρχικά, και δεν επεδίωξα να παραμείνω ούτε στον πρώτο ανασχηματισμό ούτε και τώρα. Ο λόγος είναι ότι το ισοζύγιο προσπάθειας και αποτελέσματος ήταν υπερβολικά ετεροβαρές. Σε όλη την διάρκεια της θητείας μου, έκανα ό,τι και στην υπόλοιπη ζωή μου. Εδωσα όλο μου τον εαυτό χωρίς να λογαριάζω προσωπικό κόστος ή αντοχές και δεν αδίκησα ούτε ευνόησα από πρόθεση κανένα».
Ο σχολιασμός είναι περιττός…


Στην Yπουργό οι αρμοδιότητες για τα Πανεπιστήμια
Τις αρμοδιότητες της ανώτατης εκπαίδευσης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις κράτησε η κυρία Διαμαντοπούλου για τον εαυτό της.


Πανάρετος 2: «έκανα οικονομία»
Πάντως ο κ. Πανάρετος  «έκανε οικονομία». Όπως αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα «κατάφερα να ολοκληρώσω την θητεία μου χωρίς να χρησιμοποιήσω αστυνομικούς ασφαλείας. Επίσης, το ότι επιβάρυνα τον κρατικό προυπολογισμό μόνο με δύο μετακλητούς υπαλλήλους που επέλεξα με ανοικτή διαδικασία» σημειώνει.
Επίσης τα σχόλια περιττεύουν.


O Πανάρετος φεύγει, οι παρενέργειες παραμένουν
O τέως υφυπουργός και πάντα καθηγητής Πανεπιστημίου μπορεί να αποχώρησε από το Yπουργείο, οι μηνύσεις και οι προσφυγές, όμως, λόγω των παρενεργειών
των αποφάσεών του παραμένουν. Eλπίζουμε
η Yπουργός να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα θέματα που χειρίσθηκε ο τέως υφυπουργός επί της ουσίας και όχι απλώς και μόνον χωρίς να αδικήσει ή να ευνοήσει κανέναν.

 

Περιμένουμε τις σημειώσεις και τα σχόλιά σας στο mail: newspaper@media.uoa.gr

O Τυφλοπόντικας
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!