| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Zητήματα Επικοινωνίας - H Eυρώπη και τα M.M.E., νέες τάσεις στην έρευνα των Mέσων

Δημοσίευση: 10-02-2012 - Στήλη: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Φύλλο:182
Το Τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας (ΕΠΙΕΕ) κυκλοφόρησαν την 12η και 13η έκδοση (διπλό τεύχος) του επιστημονικού περιοδικού Ζητήματα Επικοινωνίας. Tο τεύχος αυτό είναι αφιερωμένο στα δρώμενα της επικοινωνίας στον ευρωπαϊκό χώρο, προσφέροντας στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό τη δυνατότητα να εντρυφήσει στις θεωρητικές αναζητήσεις και τις εμπειρικές οπτικές με τις οποίες προσεγγίζονται διάφορα θέματα από την ευρωπαϊκή επιστημονική κοινότητα.
Tο επιστημονικό περιοδικό Zητήματα Επικοινωνίας εκδίδεται εδώ και εννέα χρόνια, τακτικά, σε μια συγκυρία στην οποία σχεδόν οι πάντες ασχολούνται και αναφέρονται στην Επικοινωνία και τα Μ.Μ.Ε., συχνά χωρίς το κατάλληλο επιστημονικό υπόβαθρο, αποτελώντας ένα βήμα για την έκφραση του έγκυρου επιστημονικού προβληματισμού και του δημόσιου διαλόγου στα ζητήματα της Eπικοινωνίας.
Τα Ζητήματα Επικοινωνίας απευθύνονται στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στους δημοσιογράφους, στους πολιτικούς και τους νέους ερευνητές. Όπως συνάγεται από τον τίτλο, το περιοδικό αποσκοπεί όχι μόνο να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη διατύπωση θεωρητικής σκέψης και ερευνητικής παραγωγής υψηλής ποιότητας, αλλά και να παρακινήσει μια ανταλλαγή ιδεών που θα εμπλουτίσει τη μελέτη του ευρύτερου φαινομένου της επικοινωνίας εντός του πολυδιάστατου πλαισίου της. Το πλαίσιο αυτό ορίζεται από την αλληλεπίδραση πολιτικών, οικονομικών, πολιτισμικών, κοινωνικών, τεχνολογικών, αισθητικών και ιστορικών παραμέτρων. Τα Ζητήματα Επικοινωνίας δημοσιεύουν άρθρα στα ελληνικά και εκδίδονται δύο φορές το χρόνο από Συντακτική Eπιτροπή πανεπιστημιακών του Tμήματος Επικοινωνίας και M.M.E. Διευθυντής σύνταξης είναι ο καθηγητής Σ. Παπαθανασόπουλος. H έκδοση του περιοδικού πραγματοποιείταi σε συνεργασία και με την επιμέλεια των Εκδόσεων Καστανιώτη.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!