| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Θεατρική Παράσταση «Η Εξίσωση Boltzmann», από την Ομάδα Νετρόνιο

Της Δ. Κοροβέση

Δημοσίευση: 03-11-2011 - Στήλη: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Φύλλο:179
Η Τατιάνα και ο Αλέξανδρος πέθαναν ξαφνικά πριν από ένα χρόνο. Μέχρι που τους δόθηκε μια ευκαιρία: να επιστρέψουν για έναν ολόκληρο χρόνο σε έναν άνθρωπο της επιλογής τους. Το μοναδικό πρόβλημα: δεν μπορούν να ορίσουν την επίγεια μορφή που θα πάρουν, η οποία αλλάζει όταν αλλάζουν και οι εποχές.
Επιλογή τους: η Πένυ. Ο Αλέξανδρος, ο άντρας της, για να της πει όσα δεν πρόλαβε όσο ζούσε, η Τατιάνα, η εχθρός της, για να την εκδικηθεί.


Το πρωτότυπο σενάριο, γραμμένο από την Τατιάνα Κίρχοφ, γεμάτο χιούμορ, ανατροπές και συγκινήσεις, σκηνοθετημένο από την Ομάδα Νετρόνιο (Π. Διαμαντάκου, Τ. Κίρχοφ, Α.
Τσελεπιδάκης), που βραβεύτηκε με την πρώτη θέση στο ARTogether Festival 2010 του 6Dogs, ανεβαίνει φέτος για 16 παραστάσεις στο θέατρο Πυξίδα. Ένα έργο νεανικό, ντανταϊστικής αισθητικής, φτιαγμένο με πολύ μεράκι, που σίγουρα θα συζητηθεί το χειμώνα που μας έρχεται.


Πρωταγωνιστούν: Πένυ Διαμαντάκου, Τατιάνα Κίρχοφ, Αλέξανδρος Τσελεπιδάκης

Τη μουσική έγραψε ο Δημήτρης Χατζηγιαννάκη


Η παράσταση θα παίζεται στο θέατρο Πυξίδα, Σαρρή και Ρήγα Παλαμήδου 3, Ψυρρή, από τις 31 /10 ως τις 20/12 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30.

Τηλ. Κρατήσεων: 6936915631
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!