| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων - Ιουλίου 2011

Δημοσίευση: 07-07-2011 - Στήλη: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - Φύλλο:177
ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ

 

1 Ιουλίου, ώρα 19.00: Ο κ. Αριστείδης Κριλής, καθηγητής Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Νοτίου Ουαλίας, Αυστραλία, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την παρουσίαση του τιμωμένου θα κάνει ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής κ. Χαράλαμπος Μουτσόπουλος.

 

6 Ιουλίου, ώρα 19.30: Τιμητική εκδήλωση για τον πρώην Πρύτανη και επίτιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο που οργανώνει η Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

12 Ιουλίου, ώρα 11.00-14.00: Διεθνές συνέδριο με θέμα: «International Conference of Critical Education», που οργανώνει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

«ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

 

13-15 Ιουλίου, ώρα 09.00-20.30: Διεθνές συμπόσιο με θέμα: «Προσομοίωση και Εικονικότητα» που οργανώνει το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

ΝΕΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ

 

4 Ιουλίου, ώρα 16.30-21.30: Εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση οικονομικού σχεδίου για έξοδο από την κρίση σε εθνικό επίπεδο» που οργανώνουν το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών καθηγητού Ηλία Κρίσπη, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

 

 

ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

 

1 Ιουλίου, ώρα 20.00: ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ»: Εκδήλωση με τίτλο «Το θέατρο ως καλλιτεχνική δημιουργία ιστορικά και κοινωνικά» με την Πολιτιστική Αργολική Πρόταση και την ερευνητική και καλλιτεχνική ομάδα δρΥός ΤόΠοι και μουσικοθεατρικό δρώμενο με τίτλο «Θείος Έρως» με την ομάδα δρΥός ΤόΠοι και εκδήλωση παραδοσιακής μουσικής με το μουσικό σχήμα ΔΗΘΕΝ. Το Φεστιβάλ οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

2 Ιουλίου, ώρα 20.00: ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ»: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Γράμμα στον Ορέστη» του Ιάκωβου Καμπανέλλη με την Πολιτιστική Αργολική Πρόταση και δρΥός ΤόΠοι , ποιητική και μουσική βραδιά με τίτλο «Ποιήματα της Χριστίνας Κόλλια και μελοποιημένοι στίχοι των Πόε, Καρυωτάκη, Πολυδούρη, Καβάφη, Καββαδία…» και μουσική εκδήλωση με τίτλο «Το Ελληνικό Ροκ και ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μαυρόπουλος». Το Φεστιβάλ οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

4 Ιουλίου, ώρα 20.00: ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ»: Εργαστήρια και αναλόγιο με τίτλο «Σωματοποιημένος Λόγος - Αναγνώσεις Κολτές» με την ερευνητική και καλλιτεχνική ομάδα δρΥός ΤόΠοι. Το Φεστιβάλ οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

5 Ιουλίου, ώρα 20.00: ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ»: Εκδήλωση με τίτλο «Σωματοποιημένος Λόγος – Εργαστήριο Μάσκας» με την ερευνητική και καλλιτεχνική ομάδα δρΥός ΤόΠοι και τη Μάγδα Ρούσση. Το Φεστιβάλ οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

6 Ιουλίου, ώρα 20.00: ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ»: Θεατρική παράσταση του δραματοποιημένου παραμυθιού «Η μαγεμένη βασιλοπούλα» από την Αθηνά Κατσιλέρου και εκδήλωση με τίτλο «Πολύτοπο Λόγου – Μουσικής – Εικόνας» με τους Θανάση Δρίτσα, Γιώργο Μπούτλα, Άννα Λάζου και τραγούδι από την Αθηνά Δημητρακοπούλου. Το Φεστιβάλ οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

7 Ιουλίου, ώρα 20.00: ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ»: Ομιλία του Δρ. Δημήτρη Λέκκα με τίτλο «Έρευνα και Πράξη του Αρχαίου Λόγου» και ανοικτή συζήτηση με την ομάδα μελέτης της αρχαίας όρχησης του Θεάτρου Δόρας Στράτου, εκδήλωση με τίτλο «Έκκληση και Πρόσκληση σε Αντιπυρηνικό Αγώνα» με την ποιήτρια Λέτα Κουτσοχέρα και προβολή της ταινίας «Ισοβίτες» του Θ. Μαραγκού και συζήτηση. Το Φεστιβάλ οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

8 Ιουλίου, ώρα 20.00: ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΟΙΚΟΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΙΘΡΙΟ»: Εκδήλωση με τίτλο «Αισθητικοί Διάλογοι» με προσκεκλημένους ομιλητές, τους φοιτητές του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ομάδα Χορού «Φωτοσκίασις». Ακολουθεί μουσική εκδήλωση με τίτλο «ΜΗ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ Η ΑΓΕΛΗ: Ροκ και μπαλάντες» με τον Δημήτρη Λάμπο και το μουσικό του σχήμα. Το Φεστιβάλ οργανώνει η Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

12 -13 Ιουλίου, ώρα 21.00: Θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ιστορίες από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη». Την παράσταση οργανώνει και παρουσιάζει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο του μαθήματος «Θεατρική Αγωγή».Αυτό το άρθρο έχει 1 δημοσιευμένo σχόλιo:
Από: Maria Fregidou-Malama
Ημερομηνία: 11-08-2011 19:18:22
Email: mma@hig.se
Webpage: www.hig.se
Σχόλιο: pws to panepistimio tis Athinas eklegei foitites sta programmata Erasmus? pws ginete i metavivasi twn vathmwn pou piran oi foitites sto exwteriko?

 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!