| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Διεθνής δράσεις του Κέντρου Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης

Δημοσίευση: 04-06-2013 - Στήλη: ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ - Φύλλο:196
Στο πλαίσιο του προγράμματος PROMITHEAS-4 που εκτελεί ως συντονιστής το ΚΕΠΑ με σκοπό την ανάπτυξη και αξιολόγηση των πολιτικών για την Κλιματική Αλλαγή σε δώδεκα (12) χώρες του Ευξείνου Πόντου και της Κεντρικής Ασίας, πραγματοποιήθηκαν τρεις (3) ακόμα εθνικής εμβέλειας ημερίδες σε Εσθονία, Μολδαβία και Ρωσία. Στη διάρκεια των εργασιών τους παρουσιάστηκαν τα χαρτοφυλάκια πολιτικής που ετοιμάστηκαν με την καθοδήγηση του ΚΕΠΑ.
Στις εργασίες συμμετείχαν εκτός των ακαδημαϊκών εταίρων, υπουργοί, κυβερνητικά στελέχη, εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών, εκπρόσωποι τραπεζών και του επιχειρηματικού κόσμου των χωρών αυτών.


Οι εκδηλώσεις, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το EU – FP7, έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας των χωρών του Ευξείνου Πόντου και σε δυο από αυτές συμμετείχε ο Γεν. Γραμματέας της Διεθνούς Γραμματείας της ΟΣΕΠ (PERMIS) πρέσβης κ. Victor Tvircun.


Στις εκδηλώσεις από πλευράς ΚΕΠΑ συμμετείχαν ο Διευθυντής του ΚΕΠΑ καθ. κ. Δημ. Μαυράκης και οι επιστημονικές συνεργάτιδες κυρίες Δρ. Πόπη Κονιδάρη, Ελένη-Δανάη Μαυράκη και Άννα Φλέσσα.


Οι ημερίδες εντάσσονται στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσπάθειας προώθησης της «Πράσινης Οικονομίας» τόσο στις χώρες αυτές όσο και στην ευρύτερη περιοχή που αυτές ευρίσκονται.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!