| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Συμμετοχή του ΕΚΠΑ στην 15η Διεθνή Έκθεση «Εκπαίδευση & Εργασία»

Δημοσίευση: 01-04-2013 - Στήλη: ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ - Φύλλο:194
Tο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με απόφαση των Πρυτανικών Αρχών, ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, συμμετείχε φέτος με περίπτερο στην 15η Διεθνή Έκθεση «Εκπαίδευση & Εργασία», η οποία πραγματοποιήθηκε από 8 έως 10 Μαρτίου 2013, στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στο Νέο Φάληρο.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας ενημέρωσης του κοινού για το έργο και τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος παρείχαν πληροφορίες για τα Προγράμματα Σπουδών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, τις υπηρεσίες του Διδασκαλείου Ξένων Γλωσσών και του Διδασκαλείου Νέας Ελληνικής Γλώσσας, τα προγράμματα Συμπληρωματικής Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) και τις υπηρεσίες Επαγγελματικού Προσανατολισμού του Γραφείου Διασύνδεσης.

Στη σημερινή εποχή των ραγδαίων κοινωνικο-οικονομικών εξελίξεων σε διεθνές αλλά και εθνικό επίπεδο, με την παιδεία να καλείται να στηρίξει αλλά και να θωρακίσει την κοινωνία, την ίδια στιγμή που αντιμετωπίζει τη συρρίκνωση και υποβάθμιση των δομών της, το Πανεπιστήμιο Αθηνών εμφανίζεται έτοιμο να ενημερώσει και να καθοδηγήσει τους νέους και τις νέες της χώρας μας που αναζητούν καλύτερες προοπτικές για το μέλλον τους.

Η παρουσία του αρχαιότερου Ιδρύματος της πατρίδας μας σε μια Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως φάρος αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο. Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μπορεί να δείξει τον δρόμο για τη σφαιρική επιμόρφωση, την επιστημονική και επαγγελματική εξειδίκευση καθώς και την προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!