| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Φοιτητικό Βραβείο Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας»

Δημοσίευση: 20-03-2013 - Φύλλο:193


Η Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση του βραβείου της, με την ονομασία «Φοιτητικό Βραβείο Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας». Σκοπός του βραβείου είναι η δημιουργία κινήτρων για την ιδιαίτερη ενασχόληση των φοιτητών με το αντικείμενο της Ενδοδοντολογίας και η επιβράβευση της προσπάθειας και της επίδοσής τους στο αντικείμενο αυτό.

 

Η διάκριση αφορά στην εξ ίσου κατ’ έτος βράβευση δύο επί πτυχίω φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής, έναν από το Ε.Κ.Π.Α. και έναν από το Α.Π.Θ. και συνίσταται στην απονομή τιμητικού τίτλου, ο οποίος συνοδεύεται από δωροεπιταγή ενδοδοντικών υλικών και μικροεργαλείων αξίας €500 για κάθε φοιτητή. Τιμητικός τίτλος – έπαινος απονέμεται επίσης στους δύο πρώτους επιλαχόντες, έναν από κάθε Οδοντιατρική Σχολή. Χορηγοί του βραβείου είναι οι Εταιρείες «SADENT AEBE» και «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣΑ.Ε.».

 

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό

 

1. Ιδιότητα:

α.Επί πτυχίω φοιτητής της Οδοντιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και Α.Π.Θ., με ολοκληρωμένη τη θεωρητική και κλινική εκπαίδευση στην Ενδοδοντολογία και μέσο όρο βαθμολογίας στις τμηματικές και πτυχιακές εξετάσεις του μαθήματος τουλάχιστον οκτώ (8).

β. Πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. και Α.Π.Θ. περιόδου Ιουνίου 2013 καθώς και των δύο προηγουμένων περιόδων.

2. Διάρκεια φοίτησης: Η συνολική διάρκεια φοίτησης στην Οδοντιατρική Σχολή, μέχρι τη στιγμή υποβολής των δικαιολογητικών, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα επτά (7) έτη.

3. Απαιτούμενα δικαιολογητικά: Υποβάλλονται με αίτηση προς την Ε.Ε.Ε. (Θηβών 2 – Γουδή – 115 27 Αθήνα, υπόψιν Προέδρου Γ. Ι. Σίσκου) και περιλαμβάνουν σε τέσσερα (4) αντίτυπα:

α. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα

β. Βεβαίωση βαθμολογίας στις τμηματικές και πτυχιακές εξετάσεις στο μάθημα της Ενδοδοντολογίας (από το γνωστικό αντικείμενο)

γ. Ανάτυπα δημοσιεύσεων

δ. Αποδεικτικά επιστημονικών ανακοινώσεων

ε. Αποδεικτικά παρακολούθησης επιστημονικών εκδηλώσεων

4. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των δικαιολογητικών ορίζεται η 30ή Σεπτεμβρίου 2013.

 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας: www.endodontics.gr
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!