| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Επίδοση τιμητικού τόμου στον Ομότιμο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής κ. Δημήτριο Κορρέ

Δημοσίευση: 18-01-2013 - Στήλη: ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ - Φύλλο:191
Στις 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε τελετή επίδοσης τιμητικού τόμου στον Ομότιμο Καθηγητή Ορθοπαιδικής κύριο Δημήτριο Στ. Κορρέ. Την εκδήλωση οργάνωσε η Γ΄ Ορθοπαιδική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Προσφώνηση απηύθυνε ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής κ. Θεοδόσιος Ν. Πελεγρίνης. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, καθηγητή κ. Μελέτιο - Αθανάσιο Δημόπουλο, ο οποίος ευχαρίστησε τον τιμώμενο για την πολύχρονη προσφορά του στην Ιατρική Σχολή, στην Ορθοπαιδική και στα νοσοκομεία, ενώ τόνισε πως η προσφορά του συνεχίζεται αδιακόπως μέχρι και σήμερα.

Κατά την ομιλία του ο αναπλ. καθηγητής κύριος Νικόλαος Ε. Ευσταθόπουλος, Διευθυντής της Β’ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής έκανε ανάγνωση της επιστολής του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου με την οποία συνεχάρη τον τιμώμενο. Ο κ. Ευσταθόπουλος αναφέρθηκε επίσης στην πορεία και το έργο του Καθηγητή Κορρέ.

Στη συνέχεια ο καθηγητής Παναγιώτης Ι. Παπαγγελόπουλος, Διευθυντής της Α΄ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής, αναφέρθηκε αναλυτικά στο επιστημονικό έργο του τιμώμενου, ενώ ο αναπλ. καθηγητής κ. Κωνσταντίνος-Σάββας Ε. Νικολόπουλος, Διευθυντής της Γ΄ Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Κλινικής μίλησε για την προσωπικότητά του. Η εκδήλωση τελείωσε με την αντιφώνηση του Ομότιμου Καθηγητή κυρίου Δημητρίου Στ. Κορρέ.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!