| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Εν Τάχει - 187

Δημοσίευση: 12-07-2012 - Φύλλο:187


Ακόμα μία βράβευση για τον πρώην Πρύτανη Κωνσταντίνο Δημόπουλο

Ανήμερα του Αγίου Πνεύματος τιμήθηκε από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Δήμο Τριφυλίας ο διακεκριμένος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας απένειμε στον Κωσταντίνο Δημόπουλο την τιμητική πλακέτα του Δήμου, παρουσία των Μητροπολιτών Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσοστόμου και Μεσσηνίας Χρυσοστόμου.
Ο Καθηγητής έχει αποσπάσει κατά τη διάρκεια της πορείας του σημαντικότατες διακρίσεις με
χαρακτηριστική το Παράσημο της Λεγεώνας της Τιμής της Γαλλικής Δημοκρατίας. Παράλληλα στις 8 και 9 Ιουνίου διοργανώθηκαν οι Μεσσηνιακές Ιατρικές Ημέρες» στην Καλαμάτα από Μεσσήνιους πανεπιστημιακούς της Ιατρικής Σχολής, με πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου
Αθηνών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την τοπική αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας και είχε ως σύνθημα «Το Πανεπιστήμιο κοντά στον πολίτη, ενημερώνομαι και προστατεύω την υγεία μου». Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία με εκλαϊκευμένες εισηγήσεις να ενημερωθούν σε θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης διαφόρων παθήσεων.

1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γύρος Πανεπιστημιούπολης Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου»

Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 1ος Λαϊκός Αγώνας
Δρόμου: «ΓΥΡΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ» καθώς και οι
παράλληλοι αγώνες 1χλμ και 2 χλμ για παιδιά. Τους παραπάνω αγώνες διοργάνωσαν ο
Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων και ο Όμιλος Αθλουμένων Πανεπιστημιούπολης
Πολυτεχνιούπολης Ζωγράφου και συμμετείχαν συνολικά 350 δρομείς και παιδιά. Στους άνδρες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι 1) Δρόσος Κωνσταντίνος, 2) Κουτσοσπύρος Ιωάννης και 3) Σκούταρης Νικόλαος. Στις γυναίκες τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι: 1) Σκεύη Μαρκέλλα, 2) Γαντζούδη Πόπη και 3) Δελιάκη Βασιλική. Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πολυτεχνείο Αθηνών, την Τροχαία Καισαριανής, το ΕΚΑΒ, τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού «Σαμαρείτες», τον ΟΑΣΑ και
τους Εκπαιδευτικούς που στήριξαν, βοήθησαν και ενίσχυσαν οικονομικά τον αγώνα στη μνήμη του συναδέλφου εκπαιδευτικού Σάββα Μετοικίδη.
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!