| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
Eνημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα Erasmus

Δημοσίευση: 08-03-2012 - Στήλη: ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑ - Φύλλο:183
Eνημερωτική ημερίδα για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών για το πρόγραμμα Erasmus έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 στο Αμφιθέατρο Ι. Δρακόπουλου, με αφορμή την έναρξη της περιόδου επιλογής των φοιτητών που θα φοιτήσουν σε ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια κατά το έτος 2012-2013. Η ημερίδα διοργανώθηκε από τον φοιτητικό σύλλογο ESN KAPA (φοιτητές Erasmus του E.K.Π.A.) σε συνεργασία με το Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος.

Κατά την ημερίδα μίλησαν στους φοιτητές οι καθηγητές και μέλη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κ. Β. Μπέννινγκ (Τμήμα Γερμανικής γλώσσας και Φιλολογίας) και Δ. Ρέκκας (Τμήμα Φαρμακευτικής), ο κ. Δ. Μαραγκός ως εκπρόσωπος του Ι.Κ.Υ., οι κυρίες Φωτ. Φρύδα και Αθ. Καλαμάκη από το Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων, μέλη του ESN KAPA καθώς και ένας εισερχόμενος φοιτητής Erasmus από τη Γερμανία. Ακολούθησαν 2 workshops στα οποία συζητήθηκαν αναλυτικότερα τα θέματα της αναγνώρισης των μαθημάτων των φοιτητών Erasmus και πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές (διαδικασία αιτήσεων, εύρεση στέγης κ.λπ.).

Όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα ERASMUS υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων: http://www.interel.uoa.gr/
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!