| ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ |
beat news 197


Δημοσίευση: 04-07-2013 - Φύλλο:197
Οι Black Sabbath κυκλοφόρησαν έναν νέο δίσκο, μετά από χρόνια παρακαλετά και επικλήσεις στον Cthulu (μάλλον). Οι κριτικές προφανώς δεν έχουν σημασία, όσοι είναι να το αγοράσουν, θα το αγοράσουν κι ας είναι 60 λεπτά να ψάχνει σαστισμένος τα χάπια του ο Ozzy. Μονάχα μην “τσιμπήσετε” ότι δήθεν είναι το κλασικό line-up (άλλος παίζει στα ντραμς) ή ότι έχει καν σημασία αυτό το πράγμα (οι Sabbath είναι ο Iommi). Όσο άκουσα πάντως, μου φάνηκε κάπως αδιάφορο.

Στα εγχώρια, ο Τάκι Τσαν ανακοίνωσε ότι παρατάει το ραπ, για άλλη μια φορά. Όταν σε 2-3 χρόνια ξεβαρεθεί στο τατουατζίδικό του και ξαναρχίσει τα λάιβ, να αναμένετε cryptic δηλώσεις για «Δεύτερο Τόμο» των ΖΝ, το ότι δεν παράτησε ποτέ το ραπ, νέα beef κ.λπ. Γίνεται ελληνικό χιπ χοπ χωρίς μια (γενναία) δόση σαπουνόπερας;

Τώρα που μπαίνει το καλοκαίρι για τα καλά αρχίζουν και τα φεστιβάλ. Εκτός από το Heavy By The Sea με Slayer, Down κ.τ.λ. την 1η Ιουλίου, υπάρχει το Ejekt Festival στις 16 Ιουλίου με Pet Shop Boys, Happy Mondays και James Blake και ο μήνας κλείνει ιδανικά με Roger Waters στις 31 Ιουλίου.

Παγκόσμια μέρα μουσικής τις προάλλες και τι σκαρφίζονται ο Δήμος Αθηναίων και η Εκκλησία; Στήνουν μια ροκ συναυλία σε πλατεία δίπλα από νοσοκομείο στις 9 το βράδυ! Ξέρετε, εκείνη την ώρα που λήγουν τα επισκεπτήρια και μοιράζουν τα χάπια για τον πόνο και τον ύπνο. Ακόμα δεν ήμουν σίγουρος άμα γέλαγα με τις κάτω-του-μέτριου hard rock διασκευές ή τον σουρεαλιστικό προγραμματισμό.

Αναμφίβολα είναι θλιβερό το κλείσιμο της ΕΡΤ, αλλά ευτυχώς που έκλεισε όπως έκλεισε. Χώρια το κυβερνητικό αυτόξεβράκωμα και την σούπερ τρολλιά με το nerit.gr, μας έκανε να θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης. Σε περίπτωση μιας ορθολογικής μεταρρύθμισης, δηλαδή χωρίς ΜΑΤ, φασαρίες και απειλές, δύσκολα θα «ξεχνάγαμε» τα καθιστά γλέντια, βυσματικές εκπομπές της πλάκας και λοιπές νεόπλουτες σπατάλες. Ας θυμόμαστε μόνο την Φρουτοπία και τον
Εξάντα και το όνειρο ενός ελληνικού BBC θα είναι κοντά....

J (spawnite@yahoo.com)
 
ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!
Ονοματεπώνυμο:
Email:
Ιστοσελίδα:
Σχόλιο:
Κωδικός [όπως εμφανίζεται - Νέα εικόνα]:
Επιλογή για νέα εικόνα
 Οδηγός για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Aθηνών

Έντυπη μορφή - PDF FORMAT


Το σκίτσο του φύλλου 197
Γίνε Εθελοντής!